Un gran lloc per aprendre kitesurf!


Obtener la experiencia de kitesurf más seguro, más rápido y más divertidos en Barcelona; Mojo cometa de kitesurf es la Barcelona School ofrece clases de kitesurf de Barcelona y de golf.

Vols experimentar per si mateix l'emoció del vol i la llibertat? Vine a Mojokite, t'ensenyarem. Som una coneguda escola de kitesurf a Barcelona i Kite Shop a Barcelona, ??que ofereix classes de kitesurf a Castelldefels. El kitesurf és un esport únic, la recreació i l'entreteniment, provar vostè no serà capaç de romandre indiferent a ella. Sentir el vent a les mans, feu lliscar la placa a l'aigua, experimentarà amb les emocions comparables res!

 

Mojokite convida a tots els amants de les vacances actives, aprendre a muntar un estel. Aquí, una aventura inoblidable, nous amics, la natura increïble, sol, mar, palmeres, platges amples i vívides impressions t'estan esperant. Per muntar un estel, no tenen les capacitats físiques excepcionals. A la nostra escola de kite passar amb èxit kite d'entrenament no és només la gent jove a la flor de la vida, sinó també la noia fràgil, els nens, així com els senyors respectables seixanta. Estem temptats per la meravellosa condicions, el clima i l'ambient agradable del lloc i es van establir aquí.

 

La nostra escola de kite és una nova generació de l'escola reunit un equip de persones, d'acord amb l'amor amb el seu treball, els que constantment estimula i desenvolupa un esport tan meravellós com el kitesurf. Estem plenament qualificat en el nostre camp, i proporcionar una gamma completa de serveis: kiteboarding ensenyament amb diferents classes de kitesurf a Castelldefels, venda d'equips de l'estel (aquí es pot comprar qualsevol estel, vestit de neoprè, trapezi, taula), i proporcionar assessorament en relació amb el kitesurf. Seguim sempre la tendència d'aprenentatge i desenvolupar programes de capacitació per al que l'entrenament era fàcil i divertit.

 

No estem dient que som els millors, ens encanta la nostra feina, i els seus deixebles, perquè nosaltres hem recomanat a amics. Vingui a nosaltres i veurà que el kitesurf és senzill i divertit. Per a més informació, visita la web www.mojokite.com.

About MOJOKITE

Mojokite is a Kitesurfing School in Barcelona, we offer Kite Board Lessons, Kite Surf Lesson and Kiteboarding Camps at reasonable price.

Contact Information

MOJOKITE

Passeig Marítim de les Botigues, 418, Spain
Barcelona
08860
Spain
Phone : +34 657488060
View website

Published in

Sports , 0

Published on

Nov 04, 2016